STEAMPARTY.CZ
STEAM!

Pátek 16.2.2007, Music Club DUPLEX,
Václavské náměstí 21, Praha 1

Djs:
CHRIS SADLER (www.chrissadler.com),
Pete Walk Vs. Madman (Exclusive Ping Pong Show)
Pete Walk (www.petewalk.com), Madman (www.madman.cz),
Nesquik (www.djnesquik.com)
Květinové dekorace, videoprojekce na plazmových obrazovkách a plátně, super zvuk a světla včetně laserů, VIP prostor s barem. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů P@lči exkluzivně pro server Techno.cz. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz)

Open 20.00, Start 22.00. Vstup 300 kč, Holky 100 kč, s Duplex kartou zdarma.
VIP vstup & Duplex karta: steam@thonyk.com, +420 777 222 890.
Fórum: Techno.cz

Fotky:

Oficiální Steam fotoreport je zde: P@lči (Techno.cz)

Další fotky pak zde: Milo (Depo9.cz), Monty (Rave.cz),
TaZ (Poslouchej.net), Gusman (Poslouchej.net)

Line Up

22.00 - 00.00 Nesquik
00.00 - 01.00 Madman
01.00 - 02.00 Pete Walk Vs. Madman (Exclusive Ping Pong Show)
02.00 - 03.00 Pete Walk
03.00 - 05.00 Chris Sadler
05.00 - 06.30 Ping Pong All Djs

Valentýnský Steam v pátek 16.2. v Duplexu

Rozhovor s djem Madmanem exkluzivně pro server Rave.cz:

Madman. Tohle slovo znamená v překladu “šílenec.“ Osobně mám k němu celkem pozitivní vztah, protože moje první horské kolo se jmenovalo stejně. Jak to máš s “madmanem“ ty? Proč si tak vlastně říkáš?

Tehle nick vznikl před mnoha lety na základě mého občas ujetého chování (v dobrém slova smyslu), schizofrenního stylu života - profese vs soukromí (čti zábava) a jedné chem.látky, ale to už je dlouho a všechno je jinak… No ale je fakt, že třeba DJ SHIMANO by znělo taky dobře.

Poprvé jsem tě zaregistroval pod nálepkou Music Madness, kdy jsi s Rajuem hrál na čtyři gramce a dva mixáky. Funguje tenhle projekt ještě?

Už to není co to bývalo kamaráde. Teď je dost těžký sladit společné volné termíny a navíc pro kluby a promotéry bylo vždycky komplikované zajišťovat pro takové vystoupení dostatečné technické vybavení a prostor. No a v poslední řadě už taky není dneska žádná sranda nás oba zaplatit :o) I když si myslim že to je velká škoda, neboť jsme s Rajuem oba dost hudebně vyspěli – sice každý trošku jiným směrem, ale dohromady to dělá hodně zajímavý, originální a zábavný celek. Každopádně není třeba zoufat, myslím že spolu určitě ještě vystoupíme.

Ty vůbec rád hraješ v různých projektech. Třeba teď na STEAM! v Duplexu si střihneš ping pong s Pete Walkem. Jaký máš ke hraní “ve dvou“ vztah? Hraje se ti tak lépe?

U setu ze čtyř gramců byla vždycky největší výhoda, že když byl jeden moc, tak ho ten druhý mohl na chvíli zastoupit aby se mohl probrat:o) Ale vážně – já měl to hraní vždycky hlavně o zábavě a když je fajn atmoška, tak 2 lidi za gramcema udělají větší show než jeden. Ale je to taky o publiku, jaký chceš hrát styl apod. Hodně se uchyluju v poslední době k progressivu s prvky electra a minimaxu a tam bych si asi hraní ve dvou nestřihnul. To je dost citlivá věc. Ale na párty jako je STEAM není prostor pro experiment. Tohle je mejdan – šlapavý hitovky, zábava. Tady to má svůj efekt!

Jak se vůbec máš? Svátky jsou za námi, pod stromeček jsem dostali teplou aprílovou zimu… Teď mě napadá, máš rád sníh? Jakým způsobem ji obvykle trávíš, když se tedy s přihlédnutím na letošek neopaluješ na balkóně?

Hele ze začátku mně to štvalo, páč sem měl nový prkno a trčelo mi na chodbě, ale jelikož sem se vrátil včera z Rakouska, kde sem se vyjezdil ažaž, tak už mi to tolik nevadí. Letos se chystám do Alp ještě minimálně dvakrát, mezi tím pádím v půlce února několika denní oddech na Maurucius (když jsme u toho opalování), teď na víkend zkusím CZ hory, takže tuhle zimu vnímám celkem pozitivně. No a jinak zásek na práci a po večerech oddych u klasické literatury (tímto děkuji Lidovým novinám za úžasnou edici jenž doplnila mou knihovnu) a sem tam nějaké indoor sportovní aktivity. Navíc tahle zima přeje všem nemotorným golfistům jako jsem já, neboť na driving se dá vyrazit téměř kdykoliv a to i bez heaterů, takže v létě třebas budu na hřišti za frajera:-)

V tiskové zprávě se hodně mluví o květinách, co ty a ony? Máš je rád?

Asi jo. Navíc můj nejoblíbenější seriál The Weeds se problematice pěstování květin aktuálně dost věnuje… Obecně však kytky radši kupuju a dávám, než pěstuju.

K hudbě. Hudební styly se hodně prolínají a nazývat někoho houseovým DJem je už dost zavádějící samo o sobě. Jaký je tvůj aktuální způsob, žánrové vyhranění hraní?

Díky novým možnostem, které se nám otevřely díky nákupu muziky v elektronickém formátu na internetu a kvalitním CD přehrávačům téměř ve všech klubech už podle mne není možno mě kamkoli zařazovat, neboť teď už hraju úplně všechno. Je to jen o tom, co vycítím že je nejlepší pro konkrétní publikum aby se bavilo tak jak by se bavit mělo. Převažuje chytrý-taneční-melodický progressive, našláplý housíky, sem tam vokálovky, breaky, electro, tech-house, minimal, klidně tam ráno frknu i DnB a hrozně rád bych si někdy někde zahrál klasickej chill-out set. Tak si vyber :o)

Máš nějakou osobní pozvánku pro návštěvníky Thonykovi party pro kámoše, STEAM!? Já se tam hrozně těším, spoustu těch lidí jsem dlouho neviděl…

Oni ty Steamy jsou hlavně o tom, aby se tam sešli lidé, kteří se už ani tolik na mejdanech nepotkávají. V tomhle Thonyk udělal dobrej kus práce. Já sice nejsem úplně pravidelný návštěvník, ale vždycky když jsem přišel, tak sem se tam hodně dobře bavil! Takže nic složitého – ZDAR, zakalíme?!:-)

Juki STEAM party www.steam.thonyk.com

Valentýnský Steam v pátek 16.2. v Duplexu

Také jste celí zmatení ze “zimního“počasí? Selanku teplého období střídá jedna kalamita za druhou, popadané větvě po návštěvě ničivého orkánu mizí pod nánosy tun sněhu, aby v zápětí roztály a mezi nimi se objevily první klíčky jarních květin. Co myslíte, rozkvetou konečně? My říkáme ano! Každé poupě totiž ví, kde mu bude dobře. Na únorovém vydání jedné z nejrozjetějších domácích klubovek v Praze. Na party STEAM!

Už 16.02. se znovu otevřou brány populárního klubu Duplex k dostaveníčku všech milovníků kvalitní hudby, krásných květin a rozjeté zábavy. Dlouhá tradice party STEAM! učinila z každého mejdanu unikátní příležitost setkat se s nejlepšími přáteli, pro které je tvořen především! Vzpomínáte? Tolik legrace a krásných zážitků! Každý kdo STEAM! navštěvuje pravidelně a těch je pravděpodobně většina z vás, ví, že každý díl je větší a lepší. Na rozdíl od počasí, u nás střídá jedna vychytávka druhou. Také díky tomu se minulé vydání dočkalo skvělého ocenění. Ale, co si budeme povídat, je to především vaše zásluha! Díky vám se podařilo vytvořit atmosféru natolik neopakovatelnou, že každé i třeba jen kosmetické zdokonalování nás motivuje k tvrdé práci a skvělým nápadům. A právě proto je STEAM! stále více oblíbenějším a navštěvovanějším.

Tentokrát se můžete těšit na jeho další zlepšení. Už vám také vrtá hlavou, co to bude tentokrát? Prozradíme exklusivní STEAM! Valentine Edition videoprojekci promítanou na plazmové obrazovky a plátno. Velkolepé květinové dekorace jsou samozřejmostí, stejně jako zvláštní střežená VIP zóna určená striktně pro nejvěrnější návštěvníky a pochopitelně jejich kamarády a přátele. A co je v nejlepším klubu nejvíce důležité, kvalitní zvuk, světla, nezbytný laser a hlavně line-up!

Představte si opravdu vymakanou halovou akci přenesenou do klubu. S pořádnou porcí jaksepatří oduševnělé atmosféry a houseovými hitovkami s prvky elektra, progressive a dalších nejnašláplejších hudebních stylů. Tam přece nikdo z vás nesmí chybět! A už vůbec ne, když headlinerem bude stálice pódií, zdomácnělý Angličan Chris Sadler. Je tomu už dlouho, co opustil svůj domov, kde studoval medicínu, aby na párty ve střední Evropě roztáčel asfaltové kotouče a těšil nás svým nezaměnitelným způsobem hraní. Jeho hlavní doménou se staly tech-houseové novinky z britských ostrovů, ale protože rád experimentuje, často na svá představení přibírá některou ze svých mašinek, efektorů, samplerů…

Nebyl by to STEAM!, aby se na něm neobjevil maskot a rezident akce, Pete Walk. Ojedinělý zvuk a míchání, se kterým tento pražský DJ už několik let obráží ta nejznámější tancoviště v celé zemi i zahraničí tentokrát promíchá v PING PONG SHOW s jedním ze svých nejlepších přátel a dalším z hvězd pražské scény, DJem Madmanem. Kdo slyšel, ví o čem je řeč a kombinace těchto dvou profesionálních kluberů může vykvést jen v jedno: v perfektní a pořádně našláplou zábavu, která nenechá chladným vůbec nikoho. No řekněte sami, viděli jste už někdy tančit květiny? Ničeho se nebojte, budou jako vždy těmi nejlepšími průvodci večera a každý z nich se dokonce rozhodl věnovat vám i hodinu sólového vystoupení. Paráda! A kdo to celé odstartuje? Vycházející poupátko a vítěz klubového přeboru DJs, LIVC-BASSLINE cupu, Nesquik.

Prostě a jednoduše. Tohle bude kotel, na který budeme zase dlouho a rádi vzpomínat. Rozkveteme v krásné květiny a budeme se společně těšit z prostředí, kde se nemusíme bát žádné kalamity ani výkyvů počasí.

Takže nezapomeňte! 16.02. v pražském klubu Duplex od 22:00. Chris Sadler, Pete Walk – exclusive ping pong with - Madman, Nesquik a všichni přátelé, které jindy příliš nevídáme.

Pozvání patří vám všem.A na všechny se už teď neskutečně moc těšíme! Že vy také? No jasně! Je tu STEAM!

Thonyk
steam@thonyk.com
www.steam.thonyk.com

Informace o minulém díle

Fotky, záznam v mp3 a kompletní informace jsou zde.

FLYER

(c) 2006 Thonyk - Thonyk.com