STEAMPARTY.CZ
STEAM!

Pátek 22.12.2006, Music Club DUPLEX,
Václavské náměstí 21, Praha 1

Djs:
DAVID ASKO (France, www.freshup-booking.com),
Aiffel Vs. Paco (Exclusive Yin Yan Ping Pong Set & Performance)
Aiffel (www.aiffel.cz), Paco (www.djpaco.cz),
Pete Walk (www.petewalk.com), Goes-F (www.aquaphonic.cz)
Květinové dekorace, videoprojekce na plazmových obrazovkách a plátně, super zvuk a světla včetně laserů, VIP prostor s barem. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů P@lči exkluzivně pro server Techno.cz. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz)

Open 20.00, Start 22.00. Vstup 300 kč, Holky 100 kč, s Duplex kartou zdarma.
VIP vstup & Duplex karta: steam@thonyk.com, +420 777 222 890.
Fórum: Techno.cz

Video:

Super video z akce připravil Zooropa.

Fotky:

Našeho oficiálního fotografa bohužel zklátila horečka a nemohl dorazit, máme tu tedy fotky alespoň od dalších fotografů. Další ještě přibydou.

Fotky zde: Milo (Depo9.cz), Trambus (Fotodance.cz),
Jirka (Superdance.cz)

Záznam z party

Máte-li chuť si poslechnout záznam z celé party tak stačí kliknout. Přehrát

Line Up

22.00 - 23.30 Goes - F
23.30 - 01.00 David Asko
01.00 - 03.00 Pete Walk
03.00 - 06.00 Aiffel Vs. Paco (Exclusive Yin Yan Ping Pong Set & Performance)
06.00 - 06.30 Ping Pong All Djs

Steam Xmas v pátek 22.12. v Duplexu

Další mejdan Steam pro Vás má hned 3x nej. Bude to největší letošní pražská vánoční party a zároveň největší prosincová party v klubu Duplex a zároveň zatím největší Steam pořádaný v klubu Duplex. Vzhledem k tomu že je v neděli štědrý den jsme se rozhodli akci udělat v pátek abyste si stačili odpočinout. Steam v Duplexu se těší větší a větší oblibě a mezi akcemi pořádanými v tomto klubu si vydobil zásadní pozici. I tentokrát se můžete těšit na spousty vylepšení oproti všem jiným tamnějším akcím a že vám akce za málo peněz nabídne hodně muziky už asi víte, ale že to není ještě všechno a dostanete ještě víc už si zvykáte pomalu taky! Hlavní vychytávkou budou opět speciálně dovezené plazmové obrazovky a na nich luxusní videoprojekce, k tomu opět klub zpestří květinové dekorace tentokrát samozřejmě s vánoční tématikou, dále Vip prostor pro přátelé party Steam a v neposlední řadě se můžete spolehnout na vychytaný zvuk i světla včetně laserů.

Po hudební stránce bude tento Steam asi zatím vůbec nejzajímavější. Jak víte zaměřujeme se na našláplý house plný oblíbených hitů s prvky electra, progressive a dalších stylů. Již od 22.00 začne Goes-F host z party Aquaphonic jejimž je Steam oficiálním Warm Upem. Headlinerem tentokrát bude francouzský dj David Asko, který přidá na tempu a půdu pod nohama připraví českému mejdanovému králi dji Pete Walkovi, rezidentovi akce. Největším překvapením noci pak bude česká specialita připravená pouze pro party Steam a tou je „Exclusive Yin Yan Ping Pong Set & Performance“ dvojice Aiffel a Paco. Aiffel je stalice naší scény a hraje již předlouhé roky. Paco je nejen dj ale i mejdanový bavič. Na otázku jaký styl hraje odpověděl „baleárský pumping“ :-)! Jak uvádíme oba budou nejen hrát ale zároveň dělat za gramofony i performance na které návštěvníci jen tak nezapomenou.

V pátek 22.12. se tedy s vámi tešíme nashledanou v Duplexu!

Žádosti o VIP vstupy a karty klubu Duplex posílejte na steam@thonyk.com nebo volejte na telefon 777 222 890.

Na závěr tu mám informace o oficiálním Steam After Party která se od tohoto dílu bude pravidelně konat v klubu Studio 54 v Hybernské ulici. Tento klub nemá v Praze konkurenci a málokdo ho nezná. Jeho návštěvu po naší akci tedy vřele doporučujeme. No a další věcí je party Aquaphonic 2006 - Kamikaze Celebration (www.aquaphonic.cz). Největší severočeská party která se koná v úterý 26.12. v Liberci a jejímž je Steam oficiálním Warm Upem. Na Steamu uslyšíte hosta dje Goes-F z této party a naopak na této party hosta od nás dje Peta Walka.

Thonyk
steam@thonyk.com
www.steam.thonyk.com

Francouzský Dj David Asko na vánočním Steamu

Dj David Asko se na vývoji elektronické hudební scény podílí již 10 let, a to hraním veškeré taneční hudby od energického house přes electro až po deep-tech a groovy progressive.

Hraje pravidelně v nejlepších evropských klubech jako jsou třeba Rex Club (Paříž), Villa Rouge et Bar Live (Montpellier), Pouchkin Kafé (St Etienne), Etoki (Madrid), Moa Club (Ženeva), Redlight (Paříž), Batofar (Paříž), Street Parade (Curych). Navíc je rezidentem nejlepšího domácího klubu v Rouenu (FR) „So Be Koncept“.

David Asko momentálně pracuje společně s djem Nickem Bumpem (The End rec.) ve studiu a na leden 2007 připravuje vydání dvou nových LP desek pod názvem “Accelerator” Records.

V programu večera je David Asko vždy k vidění po boku největších mezinárodně známých jmen jako jsou např. Carl Cox, Jeff Mills, Richie Hawtin, Dave Clark, Carl Graig, Vitalic, Green Velvet, Josh Wink, The Hacker, Tom Parris, Manu Le Malin, Colin Dale, Derrick Carter, DJ Sneak, Fafa Monteco, Didier Sinclair, Djlu'Z, Jerom Pacman, Joshua, Moodyman, Eric Rug.

Thonyk
steam@thonyk.com
www.steam.thonyk.com

Informace o minulém díle

Fotky, záznam v mp3 a kompletní informace jsou zde.

FLYER

(c) 2006 Thonyk - Thonyk.com