STEAMPARTY.CZ
STEAM!

Sobota 11.11.2006, Club DUPLEX,
Václavské náměstí 21, Praha 1

Djs:
SONOROUS (Euphonic/Germany, www.sonorous.de)
MICHAEL C & PETE WALK (Exclusive Energy House & Progressive Show)
Michael C (www.djmichaelc.com), Pete Walk (www.petewalk.com), Shkobiss (Aiffel Records).
Květinové dekorace, videoprojekce na plazmových obrazovkách a plátně, super zvuk a světla včetně laserů, VIP prostor s barem. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů P@lči exkluzivně pro server Techno.cz.
Open 20.00, Start 22.00. Vstup 300 kč, Holky 100 kč, s Duplex kartou zdarma.
VIP vstup & Duplex karta: steam@thonyk.com, +420 777 222 890.
Fórum: Techno.cz

Záznam z party

Máte-li chuť si poslechnout záznam z celé party tak stačí kliknout. Přehrát

Fotky:

Oficiální Steam fotoreport je zde: P@lči (Techno.cz)

Další fotky pak zde: Milo (Depo9.cz), TaZ (Poslouchej.net)

Line Up

22.00 - 23.30 Shkobiss
23.30 - 01.00 Sonorous
01.00 - 02.30 Pete Walk
02.30 - 03.30 Pete Walk & Michael C (Exclusive Ping Pong Show)
03.30 - 05.00 Michael C
05.00 - 06.30 Ping Pong All Djs

Poslední informace k sobotnímu mejdanu Steam

Jednou z nejzajímavějších akcí nadcházejícího víkendu bude bezesporu mejdan Steam v klubu Duplex. Přípravy jsou v plném proudu a poslední aktuální informace které byste měli vědět než se za námi vydáte máme tu.

Brány klubu se otevřou ve 20.00 a jako první dj začne hrát od 22.00 Shkobiss. Již od 23.30 pak odstartuje hlavní host večera německý dj Sonorous! Vstupy budou rozděleny na normální i na Vip sekci, vy akreditovaní tedy ve frontě neotálejte. K dispozici samozřejmě bude šatna.

No a jelikož Steam není jen obyčejná klubová akce, ale taková propracovaná „halová“ akce přestěhovaná do klubu, tak se můžete opět těšit i na spoustu věcí okolo. Hlavní novinkou tentokrát budou plazmové obrazovky se speciální Steam videoprojekcí umístěné přímo vedle dje, doplní je mohutné květinové dekorace a uzavřený Vip prostor s barem. Samozřejmostí klubu Duplex pak je super zvuk a světla včetně laserů.

Žádosti o akreditace přijímám do soboty 16.00, takže mne neváhejte kontaktovat.

Thonyk
thonyk@thonyk.com
www.thonyk.com

Headlinerem dalšího mejdanu Steam je dj Sonorous

Party Steam se úspěšně zařadila mezi nejoblíbenější klubové noci v Praze a i další díl posune laťku o kus dál. Klub Duplex bude proměněn k nepoznání díky několika unikátním specialitám které chystáme. Vedle djské stage budou zavešeny plazmové obrazovky a společně s plátnem které již v klubu je standardně budou napojeny na speciální živou videoprojekci ve stylu party Steam. Mohutné květinové dekorace ještě doplní tento dojem a budete si připadat jako v květinovém ráji. Jedno z nejlepších zvukových a světelných zázemí včetně laserů je v klubu samozřejmostí a i z této stránky se o vás tedy nejlépe postaráme. Speciální uzavřený VIP prostor s barem za djem pro pozvané hosty se stane takovou třešničkou na dortu k tomu všemu. No a co ješte schází? Jména djs a hlavně headlinera!

Sonorous, vlastním jménem Rough Muller, je především vynikající producent. Do povědomí fanoušků se dostal svým singlem "Glass Garden", další jeho singly "Second Sun", "Protonic" a "Last Sunday" se již staly klubovými hity a dostaly se do record bagů takových jmen jako Paul Oakenfold, Tiësto a Paul van Dyk. Sonorous remixoval mnoho známých jmen - Sinéad O'Connor, Mirco de Govia, Quivver, Above & Beyond, Kyau & Albert – jejichž skladbám dal vynikající progresivní nádech. Sonorous je jedním z mála djů, kteří ví, jak kombinovat groovy skladby s nádhernými zvuky a melodiemi, které v klubu nenechají nikoho v klidu. Hraje pod hlavičkou labelu Euphonic společně s veličinami jako jsou třeba Armin van Buuren, Above & Beyond, Kyau & Albert, Marc Marberg, Sebastian Sand, Aly & Fila, Stoneface & Terminal, Ronski Speed aka Sun Decade. S nimi zároveň také již procestoval celý svět.

Steam je klubový mejdan zaměřený na energickou hudbu různých stylů od house, přes electro, progressive až po mnoho dalších a i dj Sonorous si pro tento večer připraví zcela speciální set jaký jinde neuslyšíte. Odstartuje již v 0.00 hodin a bude pomalu ale jistě přidávat a přidávat tak aby připravil půdu pod nohama mistrovi energie ve svých setech dj Pete Walkovi. Vrcholem noci pak bude exkluzivní ping pong show dvojice Pete Walk a Michael C kteří společně zahrají na 2 cd přehrávače Pioneer CDJ 1000 MK3, 2 gramofony Technics 1200 MK2 a mixpult Pioneer 600. Mimo to zahraje Michael C samozřejmě také sám a dál vystoupí ještě dj Shkobiss z Aiffel records.

To vše v magické datum 11.11. 2006 od 22.00 v klubu Duplex.

Žádosti o VIP vstupy a karty klubu Duplex posílejte na steam@thonyk.com nebo volejte na telefon 777 222 890.

Set Michaela C namixovaný speciálně pro party Steam ke stažení: zde

Thonyk
thonyk@thonyk.com
www.thonyk.com

První potvrzená jména na magické datum 11.11.

Na magické datum 11.11. jsme všem příznivcům kvalitní hudby a propracované produkce přichystali další díl pořád oblíbenějšího vyhlášeného mejdanu Steam v klubu Duplex. Minulý díl proběhl v září a opět se setkal s velikým úspěchem. I tentokrát se můžete těšit na spoustu specialit které klub promění na to nejútulnější a nejzajímavější party místo v Praze. Mimo propracovaná světla včetně laserů, kvalitní zvuk, květinové dekorace, speciální střeženou VIP zónu s barem, chystáme tentokrát ještě speciální video projekci na plazmových obrazovkách a plátně.

První potvrzená jména jsou djs Michael C a Pete Walk. Každý z nich zahraje hodinu sám a zároveň se představí ve speciální exkluzivní ping pong show zaměřené na energickou mejdanovou hudbu plnou různých hudebních stylů a podpořenou výraznou basovou linkou. Michael C hraje běžně od trance, přes house, electro, progressive až po techno. Na této party se však soustředí převážně na house, electro a progressive a mimo to do svého setu přidá co nejvíc oblíbených hitů, a samozřejmě energie a prostě všeho co se na pořádný mejdan Steam sluší a patří. Set zmixovaný právě k příležitosti jeho vystoupení na naší party si můžete stáhnout dole. Pete Walk je starým známým rezidentem této party a tím kdo jí udává hudební směr. Chcete-li tedy slyšet co bude hrát na mejdanech v příštích týdnech a měsících tak se těšte na něj! Dj Shkobiss se postará o začátek party. Patří pod skupinku Aiffel records a na hudební rozjezd je více než ideální.

Další informace připravujeme a již teď mohu říct, že se máte na co těšit..! Steam loves you!

Set Michaela C namixovaný speciálně pro party Steam ke stažení: zde

Thonyk
thonyk@thonyk.com
www.thonyk.com

Informace o minulém díle

Fotky, záznam v mp3 a kompletní informace jsou zde

FLYER

(c) 2006 Thonyk - Thonyk.com