STEAM 6TH BIRTHDAY

Pátek 25.7.2008, Bílý Kámen, Ulice Bílý Kámen, Doksy.

DJS:
BÍLÝ KÁMEN: MAIN STEAM ENERGY HOUSE STAGE:
MADMAN & PETE WALK (Exclusive Steam Energy House Ping Pong Show)
Madman (www.madman.cz)
Pete Walk (STEAM rezident, www.petewalk.com, www.myspace.com/petewalk)
Martin Frank (www.martinfrank.org)
Taada

Blue Bar: 2nd Mind Trance & Progressive Stage:
Eddie Sender (SK, www.eddiesender.com)
Rewalkers (www.rewalkers.com)

Vydejte se nejen na mejdan Steam ale i na několikadenní dovolenou! Bílý Kámen = hudební klub, několik barů a restaurací, gril, kemp a hlavně Máchovo Jezero a koupání, plavby parníkem, půjčovna lodí  a šlapadel, plážový volejbal,  jungle creek, windsurfing,  minigolf, tobogán, příroda, lesy, houby a spousta další zábavy..

Party je spojena s oslavou 27. narozenin jejího pořadatele Thonyka.

Ubytování tel: 777 012 003, 487 012 003, 776 261 234.
Vstup: Bílý Kámen 50 kč. Blue Bar Zdarma.

Fotky:

Fotky jsou zde: Milo (Partylife.cz), Mhd (Partylife.cz), Jirka (Fotodance.cz).

Line Up

Bílý Kámen: Steam Energy House Stage:
22:00 – 23:00 Taada
23:00 – 00:00 Martin Frank
00:00 – 01:30 Pete Walk
01:30 – 03:00 Pete Walk Vs. Madman (Ping Pong Show)
03:00 – 04:30 Madman
04:30 – 06:00 Pete Walk (Ranní Masakr Set)

Blue Bar – Mind Trance & Progressive Stage:
22:00 – 01:00 Rewis
01:00 – 03:00 Eddie Sender
03:00 – 04:00 Rewalkers
04:00 – 05:00 Rewis

Poslední praktické informace k party Steam 6. Birthday

Vstupenky:
Prioritou akce je zpřístupnit ji všem a proto je vstupné velmi symbolické. Na hlavní Steam Energy House stage v klubu Bílý Kámen pouhých 50 kč a na druhou Mind Trance & Progressive Stage v klubu Blue Bar pak ej zcela zdarma!

Doprava:
Přesná interaktivní mapa místa kde se akce koná je zde.

Autem: Do města Doksy a odsud směr Mimoň, podjetete železniční most a po asi 500 m uvidíte odbočku do areálu Bílý Kámen.

Vlakem: Do stanice Doksy a odsud buď přes kemp Klůček pěšky a nebo taxíkem.

Uvnitř areálu Bílý Kámen již se řiďte podle navigací.

Rozhovor s Thonykem, pořadatelem série parties Steam

Dva dny zbývají do party STEAM 6TH BIRTHDAY - mejdanu letošního léta na Bílém Kameni na Máchově jezeře. Poprvé se v tento večer propojí jak klub Bílý Kámen tak klub Blue Bar a na dvou stagích vystoupí jak čeští tak zahraniční house & trance djs. Pořadateli Steamu Thonykovi jsme položili pár otázek jak ohledně historie této akce tak hlavně i o samotném nadcházejícím díle.

Málokterá česká party se koná úspěšně tak dlouhou dobu jako právě Steam. Vzpomeneš si ještě na první díl?

Jasně! Pořádal jsem ho 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na pražské Letné a moc se povedl. Tehdy se konal ještě v menší míře a ani ve snu mne nenapadlo, na jakou úroveň se časem dostane.

Od té doby si Steam pořádal ve spoustě prestižních pražských klubů, na jaký z nich nejraději vzpomínáš?

Klubů bylo opravdu spousta. Začal jsem v rodinnějších podmínkách klubů Le Mirage, Bukanýr, Pekelnej Bar, Backdoors a Défilé. Pak přišla zajímavá nabídka z Meccy, kterou jsem po dost dlouhém váhání přijal a úspěch se dostavil. Poté jsem dostal ještě zajímavější nabídku z Duplexu, kde se nakonec akce konala již pravidelně a dokonce se stala svého času nejúspěšnější akcí klubu vůbec. Následně jsem ještě procestoval Celnici, Občanskou Plovárnu, Daylong a Retro Music Hall. Asi úplně nejraději ale dnes vzpomínám na ten Duplex.

Proč jsi tedy v Duplexu se Steamem skončil?

Vyměnili se majitelé a produkce a do akcí se přestaly dávat peníze. Dnes se klub zaměřuje primárně na cizince a na nízkorozpočtové akce. Příběh Duplexu ale už asi znáte, zlaté časy jsou pryč:-(.

Jak si přišel na to dělat letošní Steam právě na Mácháči na Bílém Kameni?

Již loni jsem zvažoval vycestování z Prahy někam k vodě a uspořádání open airu. Nakonec se ale objevila Občanská Plovárna, kde bylo možné postavit venkovní stage a udělat tak alespoň částečný open air. I přes podvečerní déšť dorazilo více než 1000 lidí a tenhle díl se zařadil mezi nejúspěšnější vůbec. Letos jsem zvolil Bílý Kámen díky neskutečným možnostem přímo v jeho areálu i na samotném Máchově jezeře. Hlavní Steam Energy House stage akce se uskuteční přímo v areálu Bílého Kamene na diskotéce Bílý Kámen, druhá Mind Trance Stage pak v přilehlém Blue Baru.

Co návštěvníky čeká kromě akce samotné?

Celou akci propaguji nejen jako party samotnou ale jako výlet na celý víkend. Přímo v areálu je možnost ubytování v chatkách nebo ve stanech a v sobotu i v neděli se dá v přímo v areálu nebo u přilehlého Máchova Jezera dělat spousta dalších věcí. Od koupání přes plavby parníkem, půjčení lodí  a šlapadel, plážový volejbal,  jungle creek, windsurfing,  minigolf, tobogán, příroda, lesy, houby a spousta dalšího. V tuto chvíli mám od většiny pravidelných návštěvníků party Steam zařazených ve vip mailing listu potvrzenu účast na celý víkend. I počasí nám konečně začalo nahrávat do karet, takže koupání nestojí nic v cestě. Sám jsem letos Bílý Kámen i Máchovo jezero dvakrát navštívil a vše otestoval, takže můžu jen doporučit!

Co oslava Tvých narozenin, chystáš k ní něco speciálního?

Nějaké nápady mám a jestli vše zvládnu připravit tak se fakt zasmějete! Nic konkrétního ale neprozradím, to by to pak nebylo překvapení. Ale všeobecně musím říct že čím jsem starší tím mne míň a míň baví slavit. Za rohem je třicítka a z té mi jde mráz po zádech:-).

Napadá mne ještě jedna otázka ohledně klubu Retro Music Hall kde děláš produkci parties. Kdy se rozjede podzimní sezóna?

Na léto jsme to tam zabalili a podzim právě teprve připravujeme. Zatím nemůžu říct nic konkrétního, až po Steamu začnu vypouštět první informace.

Díky moc za rozhovor!

Juki
info[-at-]steamparty.cz

Oslava 6. narozenin party Steam proběhne na dvou stagích na Bílém Kameni

Jedna z nejdéle fungujících českých house parties, party Steam, se vydává poprvé mimo hlavní město a to v rámci oslav jejích 6. Narozenin v pátek 25.7. Hlavní Steam stage přímo v klubu Bílý Kámen se zaměří na typický Energy house a druhá Mind stage v klubu Blue Bar na trance & progressive. Těšit se můžete na nejlepší české energy house dje a dokonce jednoho zahraničního tranceového.

Headlinery hlavní stage budou (ve speciálním ping pong setu) resident party Steam dj Pete Walk a jeden z nejlépe hodnocených hostů party Steam, stálice pražské houseové scény dj Madman. Oba zahrají jak společně tak i každý sám. Doplní je Martin Frank z pražského Duplexu a Taada, kterého můžete slýchat mimo jiné v Cocktail Baru pražského klubu Retro Music Hall.

Hlavním hostem trance stage pak bude slovenský dj Eddie Sender, spoluautor věhlasného tracku „Rewalkers vs Eddie Sender – Aliencity“ který úspěšně boduje i v zahraničí a dokonce letos v květnu vyšel na kompilaci Godskitchen Underground. No a doplnit jej nemůže nikdo jiný než druzí spoluautoři tohoto tracku, residenti pražské trance klubovky Mind, duo Rewalkers!

Vydejte se nejen na mejdan Steam ale i na několikadenní dovolenou! Bílý Kámen = hudební klub, několik barů a restaurací, gril, kemp a hlavně Máchovo Jezero a koupání, plavby parníkem, půjčovna lodí  a šlapadel, plážový volejbal,  jungle creek, windsurfing,  minigolf, tobogán, příroda, lesy, houby a mraky další zábavy.. Většina z djs, členové Steam crew, a spousta dalších přítel se na místo chystá již ve středu a návrat plánují v neděli. Proto i vám všem tuto možnost doporučují.

Party je spojena nejen s oslavou 6. Narozenin party Steam ale i s oslavou 27. narozenin jejího pořadatele Thonyka, takže důvodů k parádní kalbě bude opravdu spoustaJ.

Thonyk
info[-at-]steamparty.cz
www.steamparty.cz

Představení konceptu parties Steam

Steam, to je taneční party zaměřená na svůj vlastní hudební styl s názvem hit & house & energy = energické houseové hitovky. Residentním djem akce je Pete Walk (www.petewalk.com). K němu pak na akci vystoupí vždy další 2 - 3 djové. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen.

První díl se konal již 2.8.2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce objela všechny významné kluby v Praze a v mnohých z nich se konala pravidelně. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr.

10. 8. 2007 proběhl speciální díl STEAM (5th birthday & 25th episode) na kterém akce oslavila úspěšných 5 let a 25. pokračování. Luxusní hudební klub Občanská Plovárna v samém centru Prahy na Malé Straně, se tehdy proměnil v malé festivalové městečko a na dvou stagích (hlavní open air stage s výhledem na centrum Prahy, druhá v samotném klubu) tam vystoupilo 10 djs a dorazilo přes 1000 návštěvníků.

Na 25.7. 2008 se chystá další letní díl spojený s oslavou 6. narozenin poprvé mimo Prahu na Máchovo Jezero do klubu Bílý Kámen a přilehlého Blue Baru. Od podzimu 2008 pak akce vyráží na tour po České Republice.

Jakékoliv nápady, náměty, nabídky spolupráce adresujte na můj email.

Thonyk - Pořadatel akce
info[-at-]steamparty.cz
www.steamparty.cz

FLYER
POČASÍ AKTUÁLNĚ
WEB KAMERA
HISTORIE PARTY 2009
Steam
16.1. Prdel
HISTORIE PARTY 2008
Steam 6th Birthday
25.7.Bílý Kámen, Doksy
Steam
21.3.Retro Music Hall
Steam New Era
18.1.Retro Music Hall
HISTORIE PARTY 2007
STEAM XMAS!
21.12.Občanská Plovárna
STEAM!
10.11.Daylong, Palladium Praha
STEAM!
5.10. Občanská plovárna
STEAM BIRTHDAY!
10.8. Občanská plovárna
STEAM!
23.6. Celnice
STEAM!
12.5. Celnice
STEAM!
16.2. Duplex
HISTORIE PARTY 2006
STEAM!
22.12.06 Duplex
STEAM!
11.11.06 Duplex
STEAM!
23.09.06 Duplex
STEAM!
29.07.06 Duplex
STEAM!
07.06.06 Bukanýr
HISTORIE PARTY 2005
STEAM!
17.12.05 Defilé
STEAM!
15.07.05 Mecca
STEAM!
16.06.05 Bukanýr
STEAM!
29.04.05 Defilé
STEAM!
18.3.05 Defilé
STEAM!
18.02.05 Backdoors
STEAM!
07.01.05 Bukanýr
HISTORIE PARTY 2004
STEAM!
18.12.04 Pekelnej Bar
STEAM!
20.11.04 Pekelnej Bar
STEAM!
22.10.04 Pekelnej Bar
STEAM!
09.09.04 Pekelnej Bar
STEAM!
23.7.04 Bukanýr
STEAM!
11.6.04 Bukanýr
HISTORIE PARTY 2003
STEAM!
25.7.03 Soukromý pozemek
STEAM!
28.3.03 Le Mirage
HISTORIE PARTY 2002
STEAM!
02.08.02 Výletná

(c) 2002 Thonyk - STEAMPARTY.CZ - Thonyk.com