STEAMPARTY.CZ
STEAM! (5TH BIRTHDAY & 25TH EPISODE)

Pátek 10.8.2007, Music Club OBČANSKÁ PLOVÁRNA
U Plovárny 8, Praha 1, Malá Strana

Djs:
Hit & House River Open Air Main Stage:
MUSIC MADNESS (exkluzivní show na 4 gramofony a 2 mixpulty), Pete Walk (STEAM rezident, www.petewalk.com), Enrico (Studio 54), Martin Frank (www.martinfrank.org), Thonyk (STEAM prezident, Thonyk.com).

Progressive Trance Indoor Stage:
MICHAEL C (www.djmichaelc.com), Pete Walk (STEAM rezident, www.petewalk.com), Matamar (www.matamar.com, www.languageoftrance.com), Rewis (www.rewis.eu).

Největší open air party letošního léta v Praze! Dvě stage: Hlavní přímo u vody s výhledem na centrum, druhá dvoupatrová uvnitř klubu. Kapacita 1500 lidí. Masivní světla i zvuk. Luxusní vip zóna. Speciální Steam dekorace. Chill Out zóna se spoustou míst k sezení na terase u vody. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů P@lči exkluzivně pro server Techno.cz. Fórum k akci: Techno.cz. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz)

Open 20.00, Start 21.00. Vstup v předprodeji za 150 kč včetně poplatků. Na místě 200 kč. Vip 390 kč. Guestlist pouze do 00.30. Rezervace stolu: vip@steamparty.cz.
Se vstupenkou z konzertu The Chemical Brothers vstup na místě pouze 100 kč!

Vstupenky v síti TICKETSTREAM včetně všech cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO TOUR, www.ticketstream.cz, tel.224 263 049, e-mail: ticket@ticketstream.cz. Kompletní seznam prodejních míst najdete zde

Na tuto akci můžete zakoupit , které si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova!

Fotky:

Fotky jsou zde: Mhd (Techno.cz), Blondeemonic (Rave.cz), Monty (Rave.cz),
Dejf (Rave.cz), TaZ (Poslouchej.net), Archon (Libimseti.cz)

Report:

Psaný report pak najdete zde: Wil-m (Rave.cz)

Line Up

Hit & House River Open Air Main Stage:
21.00 - 23.30 Martin Frank
23.30 - 01.30 Enrico
01.30 - 04.00 Madman & Raju (4 decks show)
04.00 - 06.00 Pete Walk
06.00 - 07.00 Thonyk

Progressive Trance Indoor Stage:
22.00 - 00.00 Matamar
00.00 - 02.00 Pete Walk
02.00 - 04.00 Michael C
04.00 - 06.00 Rewis

Poslední informace k velkolepé party STEAM!

Již dnes večer vypukne největší a nejvymakanější Open Air party v centru Prahy a opravdu se máte na co těšit! Hlavní stage vyroste venku přímo u řeky Vltavy s nádherným výhledem na město. Z větší části bude zastřešena pro pohodlí vás i djs a nemusíte se tak případně obávat počasí. Kompletně ji zajišťuje společnost Audio Light a složena bude z toho nejlepšího co lze u nás sehnat. Vnitřní stage pak bude uvnitř luxusního klubu, takže vám i zde bude dopřáno zcela nadstandardního komfortu.  

Vstupenky
Předprodej běží do dne akce 10.8. do 18.00, takže máte ještě šanci ho využít. Na místě pak vstup bude stát 200 kč, s použitou vstupenkou z koncertu The Chemical Brothers 100 kč. Vip s přístupem do exkluzivní Vip zóny a vlastním barem je v prodeji pouze na místě a to za 390 kč.  

Guestlist
Žádosti přijímáme do dne akce 10.8. do 17.00. Pozor, guestlist platí pouze do 00.30.  

Doprava
Mapa je zde. Vzhledem k tomu, že se akce koná v centru Prahy doporučujeme samozřejmě městskou dopravu, případně taxi. Metrem nebo tramvají do stanice Malostranská a odsud podél Vltavy po proudu 300 m až na místo. Autem se do ulice U plovárny dostanete jak od Čechova mostu tak od Klárova. Parkování je možné pouze v přilehlých ulicích, vjezd do areálu možný nebude.  

Bary
Všechny bary budou bohatě zásobeny. Dva venku a dva uvnitř klubu, další pak bude ve Vip zóně. Ceny jsou na centrum Prahy spíše podprůměrné a velmi zajímavé. Pivo 45 kč (Pilsner Urquell 0,3l). Víno 44 kč (2 dl), Vodka 65 kč, Redbull 80 kč.  

Šatna
Zajištěna v dostatečném počtu pro všechny návštěvníky.  

Steam = Hlavní After Party koncertu The Chemical Brothers
Z T-Mobile arény se k nám dostanete tramvají číslo 12, 17 a noční 53, kterýma pojedete přímo od Výstaviště do stanice Malostranská a odsud podél Vltavy pěšky po proudu 300 m až na místo. Další možnost je pak samozřejmě taxi. Zároveň řešíme i zdarma kyvadlovou autobusovou dopravu, která by měla jezdit od 23 do 01.00 hod. přímo od T-Mobile arény a na místě by měla být do 5 minut.  

Již dnes od 20.00 tedy nashledanou na Občanské Plovárně!

info@steamparty.cz
www.steamparty.cz

Se vstupenkou z koncertu The Chemical Brothers sleva na vstup na Steam

Pokud se chystáte na koncert The Chemical Brothers do T-Mobile Arény, který se koná ve stejný den jako Steam avšak již od 20.00 cca do 23.00, jste u nás vítáni. Stačí přijít s použitou vstupenkou a vstup na místě máte jen za 100 kč! T - Mobile aréna je vzdálena pouze 2 km od Občanské plovárny. Tramvají číslo 12, 17 a 53 pojedete přímo od Výstaviště do stanice Malostranská a odsud pěšky podél Vltavy po proudu cca 300m ke klubu Občanská Plovárna. Díky výluce mezi Strossmayerovým náměstím a Malostranskou jedou tramvaje bohužel přes Letnou, i tak jste ale na místě za 15 minut. Druhá a rychlejší možnost je samozřejmě Taxi.

STEAM: Největší open air letošního léta v centru Prahy

Největší letošní pražská open air party se odehraje přímo v centru Prahy a to na Malé straně vedle Úřadu vlády v luxusním klubu Občanská plovárna (www.obcanskaplovarna.cz). Hlavní venkovní house stage bude speciálně pro tuto noc postavena těsně u samotného břehu Vltavy s nádherným výhledem na centrum města, druhá vnitřní trance stage pak vznikne přímo uvnitř klubu a nabídne dvě patra včetně luxusní Vip zóny. Zahrát přijedou Ti nejlepší djs jak z Prahy, tak z různých koutů ČR. Mimo toho všeho na akci oslavíme 5. narozeniny a 25. pokračování legendární party STEAM!, kterou jste mohli potkávat v poslední době pravidelně v klubech Celnice, Duplex a Mecca.

Headlinerem hlavní houseové stage bude dvojice Music Madness alias Madman (www.madman.cz) a Raju (www.raju.cz) ve speciální energické a neopakovatelné show na čtyři gramofony a dva mixážní pulty. Dále vystoupí rezident party Steam dj Pete Walk, host z nejvyhlášenějšího pražského after klubu Studio 54 (www.studio54.cz) dj Enrico, dj Martin Frank z party Electricity (www.martinfrank.org) a nakonec i prezident party Steam Thonyk.

Na druhé tranceové stagi se o vaši zábavu postará vůbec nejvýznamnější český tranceový dj Michael C, k tomu opět rezident party Steam dj Pete Walk, který má trance ve svém repertoáru ihned jako druhý hudební styl ale na Steamu to bude jeho malá premiéra, mladý a ambiciózní projekt Matamar (www.matamar.com) a dj Rewis (www.rewis.eu).

Zažili jste někdy party pěkně v létě u vody a přitom v centru Prahy s nádherným výhledem? Že, ne? Tak přijďte! Mimo to, se můžete spolehnout na velmi kvalitní zvuk a světla a na ten největší komfort v celém prostoru. No a ceny? Více než příznivé, posuďte sami: Točené pivo 45 kč (Pilsner Urquell 0,5l), Vodka 50 kč, Redbull 80 kč, Víno 44 kč (2 dl). Pro tu úplně nejnáročnější klientelu pak nabízíme možnost zakoupení Vip vstupenky s přístupem do soukromého prostoru a ještě nadstandardnějším servisem.

To vše 10. 8. již od 20.00 v Music Clubu Občanská plovárna!

info@steamparty.cz
www.steamparty.cz

Představujeme headlinera tranceové stage dje Michaela C

DJ Michael C se na taneční scéně pohybuje od roku 2004 a za tuto dobu si vytvořil svůj osobitý a charakteristický zvuk, kterým se snaží bořit hranice mezi různými tanečními žánry. Začínal na vlně uplifting trancu, kterým se ale nechtěl nechat omezit a začal do něj postupně vkládat prvky ostatních stylů. Michael C dnes kombinuje ve svých setech melodičnost trancu, sexy zvuk elektra a dynamiku techna. Toto originální spojení je zárukou pozitivní energie a jedinečnosti každého Michaelova setu. Připočteme-li k tomu Michaelův cit pro mixování a jeho komunikaci s publikem, dostaneme odpověď na otázku, proč je dnes Michael C jedním z nejoblíbenějších českých djů. Neptejte se, jak se Michaelův zvuk dá jedním slovem pojmenovat, my sami nevíme – nejde mu jednoduše nalepit nějaká škatulka! Víme ale jediné – toto originální pojetí elektronické hudby je na české scéně naprosto jedinečné a můžete ho slyšet pouze z rukou Michaela C.

Michael C se už během prvního roku své kariéry objevil na velké halové party a to po boku jedné výrazné osoby světové scény - Armina van Buurena. Krátce po tomto velmi úspěšném vystoupení následovaly další nabídky a Michael C odehrál své sety například na české nejlepší indoor party Transmission s Ferry Corstenem nebo na festivalu Mácháč s Paul van Dykem. Do povědomí každého českého fanouška taneční hudby se zapsal svým setem odehraným na tour jednoho z nejpopulárnějších světových DJs - Tiësta v Praze, kde vystoupil téměř před 15 000 lidmi. Michael C je dnes předním českým djem, který prezentuje svůj zvuk i v zahraničí – Polsko, Německo, Slovensko nebo exotická Čína jsou místa, kde se Michael C objevil za djským pultem. Michael C se umísťuje na předních příčkách v kategorii DJ roku v české výroční anketě Dance Awards a v roce 2006 byl zvolen nejlepším českým djem čtenáři hudebního serveru Trance.cz. Jako jediný český zástupce Michael C účinkoval na legendární německé klubové noci Euphonic Night v Berlíně. Michael C je rezidentem noci Entrance v kultovním pražském klubu Roxy. Kromě Roxy a dalších dvou rezidentur (Duplex Most, Weekend World Stars) se pravidelně objevuje ve všech významných klubech po celé České republice. V letní sezóně Michael C odehrál své sety na tuzemských open-air festivalech Summer of Love, Mácháč, Hradhouse, Trnkobraní, Sundance, Maddox Open-Air a na zahraničních House of Summer, Be Okey Léto, MTV Bee Free Festival anebo Summer City. Michael C se objevuje i na televizní obrazovce - provázel po Praze tým maďarské televizní show Laptop DJ, která se svoji kamerou přibližuje milionu diváků televize RTL COOL TV zákulisí známých djů po celém světě a byl hostem hudebního pořadu Frisbee na TV Óčko.

Prostřednictvím internetových rádií hudba Michaela C zasáhne tisíce fanoušků po celém světě. Jeho sety jsou vysílány na světoznámých on-line rádiích DI.fm, ETN.fm, v Mexiku na Masmusic.fm, v Polsku na RMI.fm a ve Skotsku na rádiu Oban. V České republice každé úterý uvádí Michael C svoji show Sunshine, která je vysílána mezi 20 a 22 hodinou na internetovém rádiu největšího zábavního serveru v České republice Líbimseti.cz a každé úterý mezi 22 a 00 hodinou na rádiu Fun 1 Station. Michael nyní vkládá veškeré své úsilí do tvorby své vlastní hudební produkce a každou volnou chvíli tráví ve svém studiu.

Support to DJs:

Tiësto, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Armin van Buuren, M.I.K.E., Fergie, Gabriel & Dresden, Sander van Doorn, Cor Fijneman, Mark Norman, ATB, Remy, Preach, Agnelli & Nelson, Ronald van Gelderen, Mathew Dekay, Jon O’Bir, Angelo Mike, Kyau & Albert, Ronski Speed, Menno de Jong, Marc van Linden, Corvin Dalek, Afrika Islam, Mario Ranieri a mnohých dalších…

Více info na www.djmichaelc.com

Biografie amiciózního projektu Matamar

MATAMAR – neboli djský projekt tvořen dvojkou – Mark Airman a Mata C dokázal za velmi krátkou dobu hraní rozvířit stojaté vody české klubové scény a s obrovským elánem a zapálením doslova vtrhl mezi domácí Dje.

již v létě roku 2006 je napadá myšlenka organizovat svoji vlastní akci a v září se jim povede úspěšně uspořádat párty Soundspiration v legendárním pražském klubu CZ Beat. Poté následuje ještě několik menších akcí v klubech v Praze, ale zlomový bod nastává po setkání s manažerkou klubu Vertigo se kterou začnou spolupracovat na vlastním konceptu párty s názvem LANGUAGE OF TRANCE a již na začátku října se uskuteční první vydání této akce s velkým úspěchem a pozitivními ohlasy. Hned následující měsíc uskuteční další pokračování – a tentokrát již se dvěma hosty z české klubové scény. Proběhne také spuštění webových stránek akce na adrese www.languageoftrance.com. Na této akci si společně s projektem MATAMAR zahráli djové jako:Michael C, Laydee Jane, Petr Holman, Roman Rai nebo Kamil Polner (SK) a v chystaných pokračováních vystoupí např. Mike Foyle (Armada/UK) nebo Daniel Kandi (DK) .

Díky svému osobitému vystupování a svojí aktivitě přijali MATAMAR pozvání na akci Essence v prestižním klubu 7.Nebe v Brně a zahráli si také na Silvestrovské party Colors of Lights společně s dji jako je Chris Sadler, Milo Moretti nebo Petr Holman. Z větších akcí musíme zmínit i slovenský open air festival Motor Summer Fest, kde si MATAMAR zahráli na hlavní stagei. Tento rok již v jejich dates najdete hraní v klubech po celé ČR jako např. pražská Roxy a to na akci ENTRANCE, nebo Fléda v Brně, kde si zahrají po boku Adama Whitea (UK) na prestižní akci E-Motion.

K jejich úspěchům zajisté patří umístění v prestižní anketě o2 Dance Music Awards 2006 a to na 3. místě v kategorii Objev roku a také umístění v anketě Trance.cz Awards 2006 a to v kategoriích objev roku (2. místo) a Domácí dj roku (9. místo), což je vzhledem ke krátké době jejich působení více než dobré umístění.MATAMAR jste také mohli slyšet v rozhovoru pro radio Akropolis, kde odehráli živě svůj set v pořadu Podvečer s Foxem a také na Dance radiu v pořadu Numark Dance Conference.

Jejich zapálení pro hudbu se odráží v jejich setech, které jsou plné energie a kombinují styly jako trance, progressive s elektro prvky a tech-trance. V kombinaci s  dokonalou komunikací s publikem je jejich vystoupení vždy velmi originální a zajímavé a nenechají nikoho dlouho sedět na místě. V současné době začínají pracovat také na své vlastní produkci, které se chtějí v budoucnu naplno věnovat.

Více info na www.matamar.com

Informace o minulém díle

Fotky a kompletní informace jsou zde.

FLYER

(c) 2007 Thonyk - STEAMPARTY.CZ - Thonyk.com