STEAMPARTY.CZ
STEAM!

Sobota 23.6.2007, Music Club CELNICE, V celnici 4, Praha 1

Djs:
PICO VS. P@CO (Exclusive CZ & SK Hit & House Ping Pong Show)
Pico (Beautiful Things, FS MUSIC / SK, www.pico.sk), P@co (www.djpaco.cz)
Pete Walk (STEAMPARTY.CZ rezident, www.petewalk.com)

Open 22.00, Start 23.30. Vstup 150kč. Fórum k akci: Techno.cz. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů P@lči exkluzivně pro server Techno.cz. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz)

S kartou klubu Celnice vstup zdarma a 30% sleva na baru! Pro pravidelné návštěvníky party Steam nabízíme možnost vystavení karty zdarma. Stačí napsat do soboty 17.00 hod. na mail vip@steamparty.cz Tvoje příjmení, jméno, mail a mobil. K vyzvednutí pak bude u vstupu na akci.

Fotky:

Oficiální fotoreport je zde: P@lči (Fotos.cz)

Další fotky pak zde: Milo (Depo9.cz), TaZ (Poslouchej.net), Belov (Seznamzabavy.cz)

Fotky z afteru v klubu Studio 54 pak zde: P@lči (Studio54.cz)

Line Up

Restaurace otevřena od 11 do 24 hodin. Info zde

22.00 - 23.00 Otevření klubu
23.00 - 00.00 Shkobiss
00.00 - 01.00 Pico (SK)
01.00 - 02.00 PICO VS. P@CO  (Exclusive Ping Pong Show)
02.00 - 03.00 P@co
03.00 - 05.00 Pete Walk
05.00 - ????? Ping Pong All Djs

Startujeme oslavy 5. narozenin a 25. dílu mejdanu STEAM!

V sobotu 23.6. odstartujeme velkolepé oslavy 5. narozenin a 25. dílu našeho mejdanu STEAM které proběhnou celkem na třech akcích o nichž vás budeme informovat v příštích dnech. Po horkých týdnech kdy kluby zely prázdnotou a většina z nás trávila volno u vody, se má na tento víkend výrazně ochladit, doufáme tedy, že se nás sejde zase pěkná spousta.

I tentokrát se můžete těšit na mejdan, který jen tak nezažijete. Vrcholem celého programu bude opět něco absolutně neopakovatelného, a sice ping pong show dvojice djs Pico ze Slovenska a P@co z Česka. Jak Vás asi napadlo, náš záměr je právě v podobnosti jejich jmen. Pico je jedním z nejoblíbenějších a nejznámějších djs na Slovensku a v Čechách moc často nehraje, na Steamu odehraje speciální Hit & House set tak jak se na našem mejdanu sluší a patří. Jeho biografii přikládáme. Rozhovor speciálně pro party Steam si můžete přečíst tento týden exkluzivně na serveru Techno.cz. P@co je pak jedním z nejoblíbenějších českých mejdanových králů a není jej asi třeba moc představovat. Rozhovor s ním opět speciálně pro party Steam si můžete přečíst na serveru Rave.cz. Oba zahrají hodinu společně a hodinu každý sám. No a co by to bylo za Steam aby na něm nehrál jeho rezident dj Pete Walk který již pět let udává hudební směr celé party.

Kompletní informace k akci najdete na nové adrese www.steamparty.cz , žádosti o vstupy posílejte na vip@steamparty.cz jakékoliv připomínky, náměty, nápady pak na info@steamparty.cz. Těšíme se nashledanou v sobotu 23.6.2007 v Celnici!

Thonyk
info@steamparty.cz
www.steamparty.cz

Rozhovor s djem P@cem exkluzivně pro server Rave.cz

Juki: P@co, my dva se známe už dlouhou řádku let a za tu dobu se nám podařilo prožít takových úletů, že by to bylo na celou knihu a ne jen rozhovor. Každopádně se blíží další Thonykův Steam v pražské Celnici a mě ještě před létem napadlo si tě zase po delší odmlce proklepnout. Takže dříve než se pustíme do našeho povídání, zeptám se hned na to nejdůležitější. Víš co jsou to koněmažidle?

P@co: Čau Kuki, trochu bych to poupravil. Pokaždé, když se potkáme zjistím, že prožiju jeden z mnoha tvých výletoúletů:-) Máš, ale recht, na knihu to je a pořádně tlustou a mohla by se jmenovat Bitva u Koněmažidel!

Juki: Je asi naprosto jasné, že by to byl bestseller:-) Ale pojďme raději k tobě. Mohl bys čtenářům Rave.cz prozradit, co všechno je u tebe nového? Těm, kteří tě neznají tak dobře připomenu, že kromě DJingu se profesionálně věnuješ i audio-vizuální technice a býváš velkým guru v zákulisí mnoha velkých akcí po celé zemi...

P@co: Máš pravdu, že by to mohl být bestseller a pěkně pikantní, ale kdo ví ten ví. Třeba ještě přijde náš čas :-) Jinak pro čtenáře Rave.cz budu asi nový především já. Bude to totiž poprvé, co se nějaký můj rozhovor na tento server dostane. Abych to tedy shrnul v kostce krom toho, že pracuji ve známém vydavatelství, což mi zabírá většinu z pracovního týdne, se snažím bavit již dlouhá léta na párty, jakožto DJ. Přes tohoto koníčka jsem se dostal k velkým akcím a festivalům, kde ladím techniku pro DJ. Tohle je docela fajn, protože se dostanu do bezprostřední blízkosti fakt velkej hráčů, se kterými můžu nejen pokecat a dozvědět se něco nového, ale i vidět, někdy velice vytříbenou techniku hraní, což mě docela ovlivňuje.

Juki: O tom není pochyb, ostatně fakt, že sis pravačkou potřásl rukou s hvězdami opravdu světového formátu. Byl bys schopný zavzpomínat na nějaké takové nejzajímavější seznámení? Kdo z těch opravdu "velkých" tě nejvíce zaujal a proč?

P@co: Tahle práce mě popravdě spíš o moje idoly okrádá. Především tedy o ty DJské. Pravdou je, že když to vezmu do reálu, tak konzument je spokojen, ale já jsem vážně dost rozčarován, když vidím třeba Paul Van Dyka, který má celý set připravený ve svém compu a jen si vytahuje šavle mixáku, aby to naoko vypadalo fajn. Děje se toho docela dost, ale spíš bych mluvil o těch zajímavějších historkách. Např. Carl Cox je fakt pohodovej týpek. Při našem posledním setkání na Carl Cox The Festival v Roudnici nad Labem jsem například zažil docela napínavé chvilky. Při zvukové zkoušce se jeho doprovod na perkusi oblékl do speciální vesty ve které měl zabudované efekty. vše bylo fajn, než si do té vesty začal zapojovat fakt hustý klubo drátů, které bylo na pódiu zalité asi 10cm vody, která tam napršela při průtrži. V momentě, kdy do sebe týpek začal zběsile řezat jsem měl fakt nahnáno a sháněl jsem nějakou odizolovanou tyč, protože jsem netušil, zda do něj nejde 220V. Večer už bylo vše fajn a výsledek byl naprosto parádní. Carl bavil všechny přítomné a mě nejvíc potěšilo, že jsem od něj slyšel víc než polovinu věcí, které jsem v té době hrával taky. Těch historek je fakt nepřeberně.

Juki: Jako DJ jsi se pokud si správně pamatuji vždy věnoval různým odnožím houseu. Je tomu stále tak, nebo ses posunul někam jinam a mně to uteklo?

P@co: Jako DJ jsem začal nejprve působit už na základce, kde jsem dělal klasický besídkovky. Vůbec poprvé jsem se do této role dostal už v pěti letech, kdy jsem poprvé odehrál svoji narozeninovou párty. Tenkrát mi k tomu pomohl kotoučák a gramec. Své první párty jsem začal objíždět s Milanem Kroužilem, kdy jsem tlačil spíše rychlejší tempo. Aktuálně cca 3 roky hraji Baleárský Pumping, jak to nazval kámoš a kolega z Croossryders Sally J. Pokud někdo netuší, nabízím celkem dost setů ke stažení u mě na stránkách www.djpaco.cz.

Juki: Rádi si poslechneme:-) Jak jsi zmiňoval Paula Van Dyka a počítače, jaký máš vztah k vybavení typu Final Scratch a podobnému? Ono vůbec v poslední době gramce a vinyly rychle mizí.... Co si všímám, tak obrovská spousta DJů přechází na CDplayery s tím, že tentokrát jsou černé kotouče už skutečně přežitek. Sdílíš tenhle názor?

P@co: Jsem celkem fanda různých technologií a díky tomu co dělám se dostanu k těm nejnovějším mašinkám, jaké světový trh nabízí. Osobně však dávám přednost klasickým černým kotoučům, které občas doplňuji nějakým tím cd. V deskách se prostě lépe orientuji, ale jinak je úplně jedno z čeho kdo hraje. Důležité je jak to kdo prodá. Pokud někde vidíš maníka zadumaného nad kompem, tak může hrát fakt bomby a nebude to ono. S vinylama to dnes není jednoduché. Většinu novinek si můžeš nejprve koupit jako wavku, a jen některé mají to štěstí že se objeví na vinylu. Trh prostě není tak silný, aby se vyráběly vinyly a tím je celkem jasné, že vidíš stále více djů používat jiné média a technologie.

Juki: Brzy budeš hrát na party Steam, která si vydobyla poměrně silnou pozici mezi pražskými klubery a neoficiálně platí za takový meeting time pro ty, kteří už na akce chodí odnepaměti. Thonyk, který za ní stojí často zmiňuje spojení, které se k ní váže: hit & house & energy. Co ty osobně pod ním vidíš, cítíš, slyšíš?

P@co: Na akci Steam mám tu čest zahrát již potřetí, za co děkuji právě Thonykovi - otci tohoto mejdanu, který se stal bezesporu jedním z nej na pražské půdě. Pod přívlastkem ke každému Steamu Hit & House & Energy si představím především našlápnuté pecky, které jsou spíš více známé. Sám mám hitovky rád a přijde mi fajn, když můžu zahrát něco, co fakt hustě funguje. Tohle spojení je velice blízké Baleárskému Pumpingu a proto blízké i mě.

Juki: Musím tě poopravit bráško, ty nemyslíš ping pong, ale picpacong. Kdyby sis přečetl rukopis Koněmažidle, věděl bys to:-)

P@co: Takže je možné, že se po dalším Steamu dočkáme nového stylu PicPacPong

Juki: Nepochybuj! Dobrá tedy, máš nějaké osobní perspektivy s nimiž by ses se mnou rád podělil?

P@co: Sorry kámo o moje perspektivy se dělím výhradně s mojí milovanou partnerkou.

Juki: Dobrá P@co, závěr nechám na tobě... Co nějaká pozvánka nebo životní moudro, ať se nám na tenhle rozhovor hezky vzpomíná?

P@co: Moudra nech mudrcům. Život máme stejně nalajnovanej od někoho jiného, tak si to pojďme pořádně užít :-)

Juki: Tak teda, jo! Díky za pokec a na Steamu v Celnici se těším ahoj!

Juki
pr@steamparty.cz
www.steamparty.cz

DJ PICO biografie:

DJ PICO alias Peter Štilicha je nepochybně jedním z nejdéle hrajících djs na Slovensku. Za svoji téměř 10letou kariéru výrazně napomohl slovenské elektronické scéně dostat ji do uší běžných lidí. Je notoricky známým jménem v adresářích českých a slovenských promotérů a v nejbližších týdnech a měsících ho čekají zajímavá hraní s Ferry Corstenem, Johnem Digweedem,Matthew Dekayem, Lui Parisem, Danjo & Styles, včetně tradičních letních festivalů. Pico zůstává už roky věrný tranceu a jeho nejbližším odnožím, ale poslední roky protkává svoje sety i energickým elektrem a housem. Je velkým požitkářem a proto uznává moderní technologie v Dj-ingu. V současné době hraje digitálním způsobem za pomoci softwaru Traktor DJ studio 3 a midi rozhraní. Na párty předvádí všechno co mu systém dovoluje, hraní ze 3 či 4 kanálů přímo na místě edituje, smyčkuje, nebo prohání věci přes filtry a tím vytváří originální sound v kombinaci s eklektickým výběrem tracků. Jeho hraní charakterizuje citlivou práci s korekcemi, přesnost mixu a nápadité kombinace.

Pico se v minulosti podílel na vedení několika bratislavských klubů v čase jejich největší slávy a neustálou prací a rozvíjením svých myšlenek realizuje významné projekty kterými jsou BeOKEY a Beautiful things.

Projekty BeOKEY a Beautiful things jsou současnými klubovými špičkami a přitahují každé 3 měsíce tisíce zábavychtivých lidí.

Kromě hraní se profesionálně věnuje designu a působí jako spolumajitel a Creative Director v reklamní agentuře Cosmopolit events, s.r.o. Bohaté zkušenosti z různých aktivit velmi šikovně spojuje (marketing, design a hudba). 

Na mejdanu Steam ho uslyšíte ve speciálním Hit & House & Energy setu tak jak se na tento rozjetý mejdan sluší a patří. Zahraje hodinu sám a hodinu ve dvojici s českým djem a kolegou P@cem. Těšit se můžete na něco co jste ještě neslyšeli a jen tak neuslyšíte…

Thonyk
info@steamparty.cz
www.steamparty.cz

Informace o minulém díle

Fotky a kompletní informace jsou zde.

FLYER

(c) 2007 Thonyk - STEAMPARTY.CZ - Thonyk.com