STEAMPARTY.CZ
STEAM!

Sobota 23.9.2006, DUPLEX, Václavské náměstí 21, Praha

Djs:
ORBITH (www.djorbith.com)
CHRIS SADLER & PETE WALK (Exclusive 4 decks show)
Chris Sadler (www.chrissadler.com), Pete Walk (www.petewalk.com)
Open 20.00, Start 22.00. Vstup 300 kč, Holky 100 kč, s Duplex kartou zdarma.
Promakaná světla včetně laserů, květinové dekorace, projekce, VIP prostor. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů Palči a k vidění bude na serveru na Techno.cz.
VIP vstup & Duplex karta: steam@thonyk.com, +420 777 222 890.
Fórum: Techno.cz

Video z party

Videozáznam přímo z akce samotné a zároveň rozhovor s djem Orbithem připravili BTW designs crew.
Stáhnout

Záznam z party

Máte-li chuť si poslechnout záznam z celé party tak stačí kliknout.
Přehrát

Fotky:

Oficiální Steam fotoreport je zde: P@lči (Techno.cz)

Další fotky pak zde: Heleek (Rave.cz), Milo (Depo9.cz),
Vítek Hofer (Fo.cz), Darkina (House.cz)

Line Up

22.00 – 23.30 Adam Cloud
23.30 – 02.00 Orbith
02.00 – 03.30 Pete Walk
03.30 – 04.30 Chris Sadler & Pete Walk (Exclusive Ping Pong Show)
04.30 – 05.30 Chris Sadler
05.30 – 06.30 Ping Pong All Djs

Last Info

Přinášíme Vám poslední informace k mejdanu Steam který proběhne tuto sobotu 23.9. v klubu Duplex. Otevře se ve 20.00 a hrát se začne ve 22.00 hod. Po zkušenosti z minule odstartuje hlavní host dj Orbith již ve 23.30, po něm nastoupí dj Pete Walk a ve 3.30 se pak k němu přidá i Chris Sadler a vypukne slibovaná exkluzivní ping pong show. Mimo skvělé hudby se můžete těšit i na promakaná světla včetně laserů, květinové dekorace, projekci a vyvolení i na speciální VIP prostor. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů Palči a k vidění bude na serveru na Techno.cz. Žádosti o VIP vstupy přijímám i nadále a to až do soboty 16.00 na mailu steam@thonyk.com. V sobotu nashledanou!

Premiéra mejdanu Steam v Duplexu je tu

Letní předpremiéra která se uskutečnila v červenci se setkala až s nečekaně velkým zájmem a my vám touto cestou ještě jednou děkujeme. Party se zařadila mezi ty nejúspěšnější které klub zažil a pro mne je to ten nejlepší impuls pro vývoj dále. Již teď vám můžu slíbit, že o její budoucnost je postaráno a máte se opravdu na co těšit. Samotnou premiéru chystáme tedy na 23.9. 2006 od 22.00 a to opět za účasti špičky české taneční scény.

O začátek se postará pražský dj Adam Cloud a hned o půlnoci nastoupí hlavní host večera dj Orbith, který mne velmi pozitivně překvapil když jsem s ním hraní domlouval. Podle něj je totiž Duplex v současnosti nejlepším klubem v České republice, je neskutečně rád že si v něm může po delší době opět zahrát a dokonce mne žádal o co nejdelší čas na jeho hraní.

Dalším headlinerem noci bude dj Chris Sadler známý svým původem v Anglii a dnes také jedna z největších hvězd české taneční scény.

Chybět nebude ani rezident party Steam a pražský mejdanový král dj Pete Walk. Propagátor energických houseových a v poslední době i trochu tranceových hitovek.


Jak jste na Steamu zvyklí máme pro vás opět i exkluzivní hudební specialitu a tou tentokrát bude ping pong show dvojice Chris Sadler a Pete Walk. Oba mají svůj styl hraní ale zároveň i trochu něco společného a hudebně se k sobě velmi hodí. Hraní takto ve dvojici je skutečně exkluzivní a neopakovatelnou záležitostí a věříme že vás nadchne.

Na závěr tu mám datum dalšího dílu mejdanu Steam a to magické číslo 11.11.! Již teď na něm pracujeme a chystáme překvapení za překvapením!

Děkujeme za přízeň a těším se s Vámi nashledanou v Duplexu!

Thonyk
thonyk@thonyk.com
www.thonyk.com

Informace o minulém díle

Fotky, záznam v mp3 a kompletní informace si můžete prohlédnout ZDE

FLYER

(c) 2006 Thonyk - Thonyk.com