STEAMPARTY.CZ

STEAM!

Sobota 29.7.2006, DUPLEX, Václavské náměstí 21, Praha

Djs: Hit & House & Energy Stage:
LOUTKA (www.djloutka.com)
PETE WALK & BON FINIX (Exclusive 4 decks show)
Pete Walk (www.petewalk.com), Bon Finix (www.bonfinix.com)
Louis & Guga.
Open 20.00, Start 22.00. Vstup 300 kč, Holky 100 kč, s Duplex kartou zdarma.
VIP vstup & Duplex karta: steam@thonyk.com, +420 777 222 890.
Fórum: Techno.cz

Záznam z party

Máte-li chuť si poslechnout záznam z celé party tak stačí kliknout. Přehrát

Fotky:

Fotky připravili Milo (Depo9.cz), Majklhauske (Rave.cz), Skybeam (Techno.cz) a Vítek (Fo.cz)

Last Info

Předpremiéra party Steam v klubu Duplex proběhne již tuto sobotu 29.7. Máme tu poslední důležité informace které se budou hodit než na ni vyrazíte. Klub se otevře ve 20.00 a hrát se začne od 22.00. Hlavní host dj Loutka nastoupí přesně o půlnoci a hlavní překvapení večera společná show dvojice Pete Walk a Bon Finix vypukne ve 3.00. Konec je plánován na pozdní ráno. Oslava mých 25. narozenin proběhne ve speciálně uzavřeném VIP prostoru za djem. Velká spousta z vás se již akreditovala a další žádosti přijímám až do soboty 16.00 hodin, tak klidně pište i dál na mail steam@thonyk.com.

V sobotu nashledanou!

Line Up

22.00 – 00.00 Louis & Guga
00.00 – 02.00 Loutka
02.00 – 03.00 Pete Walk
03.00 – 04.00 Pete Walk & Bon Finix (Exclusive 4 Decks Show)
04.00 – 05.00 Bon Finix
05.00 – ??.?? Ping Pong All Djs

Na party Steam oslavím 25. narozeniny

Zvu vás všechny na oslavu mých 25. narozenin která proběhne v rámci party STEAM v klubu Duplex v (pro tuto noc speciálně uzavřeném) prostoru za djem. O VIP vstup s možností přístupu do této zóny mi stačí napsat na mail steam@thonyk.com.

Moc děkuji za podporu všem a těším se, že se uvidíme!

Mějte se krásně a užívejte léta!!

Thonyk
thonyk@thonyk.com
www.thonyk.com

Nově pravidelně v klubu Duplex

Novým přírůstkem do programu klubu Duplex, je party STEAM! Půjde o svátečnější událost opakovanou pouze jednou za dva měsíce, v budoucnu obohacenou o spoustou překvapení a vychytávek. Hudebně se zaměříme na energické houseové hitovky a různé jejich odnože v podání předních českých a v budoucnu i zahraničních djs.

Předpremiéra se uskuteční 29. července 2006 ve speciálním letním STEAM! (Warm Up Hradhouse) vydání. Vše odstartuje dvojice Louis & Guga, zástupci festivalu Hradhouse. Hostem večera pak bude legendární český dj Loutka, kterého lze po právu považovat za jednoho ze zakladatelů české taneční scény. Dále vystoupí djs Bon Finix, rodák z Kypru, kterého také můžete slyšet na letošním festivalu Hradhouse. No a chybět nebude ani pražský mejdanový král dj Pete Walk! Propagátor energických houseových hitovek a jejich odnoží, které s oblibou nazýváme výrazem Hit & House & Energy, a zároveň budoucí rezidentní dj party STEAM! V Duplexu. Největší specialitou večera pak bude exkluzivní ping pong show na 4 gramofony dvojice djs Pete Walk a Bon Finix.

Jak již název napovídá půjde tentokrát o party úzce spojenou s letním festivalem Hradhouse. Warm Upy se konaly od června letošního roku na spoustě míst po celé republice a tento již zcela poslední a zároveň největší jejich sérii slavnostně uzavře. Samotný festival Hradhouse pak vypukne přesně týden po této akci, tedy 5.8. 2006 na hradu Boskovice.

Slavnostní velká premiéra party STEAM! V Duplexu se odehraje 23. července 2006 a již nyní jsou potvrzeni Orbith, Chris Sadler a Pete Walk. Více informací se dozvíte brzy.

Děkujeme za přízeň a těším se s Vámi nashledanou 29.7. od 22.00 v Duplexu!

Thonyk
thonyk@thonyk.com
www.thonyk.com

FLYER

(c) 2006 Thonyk - Thonyk.com