Thonyk.com

ČESKÁ MISS VIP PARTY

Pátek 03.03.06, Mecca, U Průhonu 3

Live: Sámer Issa
DJs: Neo, John Culter
Jediná veřejně přístupná akce & módní přehlídka s 12 finalistkami České Miss 2006. Oficiální warm up party v restauraci Mecca od 20.00 do 23.00 s cenami všech nápojů za 50%.
No guest list / vstup - entry : 290,-

Meccamix přivítá finalistky České Miss

Je tomu pouhý týden, co byly ve slavnostním přímém přenosu na TV NOVA, který sledovalo více než 2 miliony diváků, vyhlášeny výsledky ankety Česká Miss. Nejkrásnější českou dívkou pro rok 2006 byla vyhlášena půvabná Renata Langmannová s celkovými 25% veškerých hlasů, první vicemiss Miroslava Košťanová získala 20% a pro druhou vicemiss Barboru Kolářovou hlasovalo 18% diváků.

Pouhým 900 VIP hostům se poštěstilo shlédnout všechny krásky ve vyhlašovacím ceremoniálu na vlastní oči přímo v sále. Nicméně většina těch, kteří se dovnitř nedostali, nemusí zoufat, protože pro ně Meccamix Production připravila velmi exkluzivní akci, která proběhne již v pátek 3. března v klubu Mecca.

Na slavnostním galavečeru se představí všech 12 finalistek letošní soutěže Česká Miss 2006 včetně úřadující Královny krásy, a to ve vůbec první módní přehlídce své kariéry. Dívky na molu představí nejnovější modely značek DIESEL & FORNARINA a kromě krásy zazáří i hvězdy taneční hudby jako SÁMER ISSA, dále vystoupí producent DJ NEO ( EMI / Sony ) a speciální DJ show na třech gramofonech představí nový letošní objev DJ JOHN CULTER.

Speciální vydání populární klubové noci Meccamix tak bude na dlouhou dobu vůbec jedinou veřejně přístupnou akcí a módní přehlídkou se všemi dvanácti finalistkami. S ohledem na to je počet vstupenek omezen a k dispozici jsou za cenu 290,- jak na www.ticketstream.cz nebo přímo bez poplatků na e-mailu meccamix@mecca.cz. Pro ty, kteří si zakoupí vstupenku v předprodeji čeká dárek v podobě CD JENIFER LOPEZ, který bude k vyzvednutí u vstupu do klubu Mecca. Akce začíná ve 20.00, na místě bude až do 23.00 probíhat OFICIÁLNÍ WARM UP PARTY s cenami veškerých nápojů za 50%. Více informací na naleznete na www.mecca.cz & www.ceskamiss.cz.

Jan Novotný

FLYER

(c) 2006 Antonín Doubek - Thonyk.com